Verbetering A27 Houten - Hooipolder in beeld

DatavisualisatieDatavisualisatie
27-03-2024
836 keer bekeken

De omvang van het project A27 Houten - Hooipolder is groot. Hoe groot? Dat is soms lastig in woorden te vatten. Daarom maken we in een serie zogenoemde datavisualisaties (zie illustratie) enkele belangrijke cijfers en feiten inzichtelijk met behulp van duidelijke vergelijkingen in beeld.

Veel werkzaamheden

Er zijn veel werkzaamheden nodig voor de verbetering van de A27 Houten - Hooipolder.

Voorbeelden van de werkzaamheden zijn onder andere het vervoeren en lossen van zand en asfalt met vele vrachtwagens, het zetten van strepen op het nieuwe asfalt, het aanleggen van (proef)terpen voor onderzoek naar het inklinken van grond en het plaatsen van insectenhotels voor insecten die langs de snelweg leven. 

Omvang voor mens, dier en natuur, objecten en project

Het project neemt jaren in beslag en brengt veel veranderingen met zich mee. Er komt ontzettend veel bij kijken. Van berekeningen en tekeningen tot metingen, onderzoeken én het uitvoeren van maatregelen, bijvoorbeeld voor beschermde diersoorten. Wat de omvang is van een project zoals de verbetering van de A27 Houten - Hooipolder, is soms lastig te bevatten. Daarom maken we in een serie zogenoemde datavisualisaties (zie illustratie) enkele belangrijke cijfers en feiten inzichtelijk met behulp van duidelijke vergelijkingen.  

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen